Innovaties

Onno Kamphuis

In de afgelopen jaren heb ik opdrachten op het gebied van  innovaties op het gebied van werken en kantoor.

Binnen Achmea heb ik betrokken geweest bij het verder ontwikkelen van “Het nieuwe werken” dat een vervolg heeft gekregen in “Dynamisch werken” en het ontwikkelen van “Gezondheidspleinen”.

 

Mijn drang voor mijn droom en ook om te innoveren op de gebieden van wonen, zorg en welzijn heeft mij in 2016 doen besluiten om samen met 2 Zilveren Kruis college On(t)roerend Goed op te zetten. Samen hebben we een mooi en toekomstbestendig bedrijf opgezet.

 

In 2019 heb ik de grote stap gezet en ben ik alleen doorgegaan. Dit mede omdat mijn drang naar vrijheid groter werd en ik graag wil innoveren met de kracht van studenten.

 

Vanaf april 2019 heb ik zeer intensief met studenten van o.a. de Hogeschool Utrecht samengewerkt en zijn 2 concepten nu bijna zover om gelanceerd te worden. Dat zijn “Groens Paradijs” en “Gewoon EAZY“.

Lopende innovaties

Groens Paradijs

Groens Paradijs

Groens Paradijs is een welzijn- en advies-organisatie die voor een groot gedeelte wordt gerund door studenten. Zij werken samen met een groep professionals verschillende vraagstukken in de zorg uit tot toekomstbestendige businesscases op het gebied van wonen en zorg.

Gewoon EAZY

Gewoon EAZY

Gewoon EAZY heeft de ambitie om duurzaam, betaalbaar en leefbaar wonen voor iedereen mogelijk te maken. Dit doen wij door samen met studenten en vastgoed partijen een modulair, circulair en dynamisch leefomgeving te bouwen en te beheren.

Zorgplatform

Zorgplatform

Met het Zorgplatform hebben wij de ambitie om nieuwe woonconcepten in de zorg te stimuleren. Focus ligt hierbij op de realisatie van kleinschalige zorglocaties. Wij stellen ons netwerk & kennis en kunde teer beschikking van startende zorgondernemers die met verfrissende oplossingen komen.