EAZYDichtbij
ontwerp Jasper Baas
EAZYDichtbij

Dé dementiezorg in de buurt

— EAZYDichtbij biedt flexibele woonoplossingen voor kleinschalige zorg om het sterk groeiende aantal dementiepatiënten een plaats dichtbij hun woonomgeving,
waarin iedere gemeente haar maatschappelijke verantwoordelijkheid voor passende zorg kan garanderen
en waar zorgprofessionals hun vak kunnen uitvoeren en hierin kunnen excelleren —  

Onno Kamphuis

Onno Kamphuis

conceptontwikkeling

Onno heeft zijn basis in de IT en heeft in vele bedrijven en op verschillende niveaus als verandermanager, (organisatie)veranderingen doorgevoerd. Onno werkt vanuit de kracht van willen. Wanneer iemand iets wil, geeft dat een positieve energie en is het draagvlak groter. De afgelopen jaren heeft Onno bij veel zorginstellingen in de keuken kunnen kijken. Hij gelooft erin dat de toekomst van onze zorgsector een meer commerciële omgeving is, waar er écht geluisterd wordt naar zowel cliënten, mantelzorgers als personeel.

Met EAZYDichtbij wil Onno aantonen dat de zorg op een hoger niveau getild kan worden tegen minder kosten. De zorg van nu draait volgens Onno meer om hospitality, welzijn en ’dicht in de buurt’.

Wieger Wagenaar

Wieger Wagenaar

Strategie/ Financiën

Wieger heeft in zijn loopbaan vele organisaties mogen aanschouwen. Van groot tot klein, van in loondienst tot eigen vennootschappen. Een ding geeft hem iedere keer energie en dat is ‘kijken hoe het wel kan, in plaats van hoe het niet kan’.

Wellicht door zijn financiële achtergrond, is Wieger een detaillist met een strategisch lange termijn denkvermogen. De grote lijn als doelstelling voor ogen houden, zonder in de details te verdrinken is zijn kracht. 

EAZYDichtbij is zo’n ‘project’ waar Wieger volledig zijn tanden in heeft gezet. Gewoon omdat hij er in gelooft en omdat het nodig is, zonder de financiële parameters uit het oog te verliezen.

 

 

Marsel in 't Veen

Marsel in 't Veen

HR & Communicatie

Via omwegen heeft Marsel (bedrijfseconomisch geschoold) zich bekwaamd in het HR vak. Van de zachte kant van het HR vak tot aan de redelijk harde gedeelte binnen HR: de uiteindelijke beloning.

Naast de ‘lol’ in het managen van medewerkers/personeel, gelooft Marsel bovenal in communiceren. Dit kan verbaal zijn, maar zeker ook schriftelijk. Marsel is er dan ook heilig van overtuigd dat duidelijke communicatie een ‘must’ is. Hij is wars van stroperigheid, vaagheid en ‘communiceren om het communiceren’. Zijn doel is dan ook om bij EAZYDichtbij zowel de juiste man/vrouw op de juiste plek te krijgen, als zo helder mogelijk te communiceren over waar EAZYDichtbij voor staat.